Lirik Dangdut

Lagu “Ambyar” se Ambyar Perasaan

today22 Maret 2024 8 17 5

Background
share close

Nella Kharisma kembali menyapa penggemarnya dengan lagu Ambyar. Lagu yang satu ini telah dirilis pada tanggal 18 Desember 2019, dan kini jumlah viewers di YouTube telah mencapai 1,2 juta penonton lho!

Di lagu ini penyanyi kelahiran 1994 tersebut tetap konsisten dengan genre dangdut koplo seperti pada lagu-lagu sebelumnya. Meski begitu, lagu ini tetap enak didengarkan kapan pun dan di mana pun. Berikut ini lirik lagu dari lagu Ambyar.

Lirik Lagu

Sak umpomo koe ngerti

Isi neng njero ati

Roso nyaman mergo perhatianmu

 

Nanging aku ora iso

Blas ora nduwe kuoso

Mergane koe seng nduwe

Uwong liyo dudu aku

 

Cukup ati kroso ayem

Yen weruh koe mesem

Senadyan tresno

Aku mung iso meneng

 

Penting koe seneng

Opo wae tak lakoni

Opo koe ngerti

Tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur

Anggone nunggu atimu

Tulung ojo ilang

Uripo neng njero atiku

 

Saben dino kroso loro mergo kalah bab asmoro

Tresno gede nyoto koe milih wong liyo

Sabar itu yang ku bisa karena memang ku cinta

Terpuruk tersiksa lara ikhlas ku jalani semua

Mung dadi konco, sepi neng uripmu

Batin tak kuatke nggo ngampet larane

Mergo aku tresno koe

 

Cukup ati kroso ayem yen weruh koe mesem

Senadyan tresno aku mung iso meneng

 

Penting koe seneng opo wae tak lakoni

Opo koe ngerti tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu

Tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

 

Uwis kadung gejeron, deleh ati keliru panggon

Urip ilang semangat, seng tak tresno jebul waton

Raiso mbedakke ndi seng modus ndi seng tulus

Wes ntek sak kabehe bul atiku ra diurus

Mung dadi konco sepi neng uripmu

Batin tak kuatke nggo ngampet larane

Mergo aku tresno koe

 

Penting koe seneng opo wae tak lakoni

Opo koe ngerti tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu

Tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

 

Aku ora getun yen nduwe ati seng ringkeh

Nanging aku iso nandur roso tanpo pamrih

Opo kowe sadar atiku kelewat jembar

Ra dadi jodohmu aku mung iso sabar, ambyar

Sumber: Radio Gentara

Sumber Gambar: Instagram @nellakharisma

Written by: Annisa

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Saweranmu Semangatku!^^

Saweran untuk pengembangan website dan aplikasi Radio Gentara

0%