Lirik Dangdut

Lirik Lagu Kisinan 1 & 2 – Shinta Arsinta dan Niken Salindry

today12 Januari 2024 151 17

Background
share close

JagoDangdut.com – Lirik – Pecinta musik dangdut Tanah Air kini dihibur kembali oleh 2 penaynyi muda berbakat asal Jawa Timur, yakni Niken Salindry dan Shinta Arsinta.

Pada penampilannya kali ini, Niken Salindry dan Shinta Arsinta menyanyikan lagu ciptaan ‘Masdddho’ yang berjudul ‘Kisinan 1 & 2’. Duet mereka berdua semakin apik dengan iringan musik dari Aneka Music.

Kolaborasi Shinta Arsinta dan Niken Salindry bisa dinikmati di channel YouTube Aneka Safari Records. Berikut ini lirik lagu ‘Kisinan 1 & 2’ dari Shinta Arsinta dan Niken Salindry.

Lirik Lagu Kisinan 1 & 2 – Shinta Arsinta dan Niken Salindry

Tiwas tak gondeli tenan
Sayangku wes ora kurang-kurang
Jebul mung dadi pelampiasan
Tiwas tak banggane, tak pamer-pamerke
Jebule aku seng dadi badul e

Taun taunan aku
Wes ngancani sliramu
Wes kadung kenal karo bapak ibu
Wes kebacut nyaman ro sliramu

Opo koe ra ngerti
Opo ra ngrumangsani
Yen wes kadaden koyo saiki
Kudu piye aku bingung ngadepi

Tiwas tak gondeli tenann
Sayangku wes ora kurangkurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggane, tak pamer-pamerke
Jebule aku seng dadi badul e
Koyo-koyo nduweni
Wes kadung sepenuh hati
Jebule mung baleni kisinan terulang lagi
Yen dadi ladang curhat
Hari-hari rasane kecewa berat

Sopo wong seng ora mangkel
Rasane koyok diserkel
Sirah mumet atine kecewa double
Koyo-koyo nduweni
Wes kadung sepenuh hati
Jebule mung baleni kisinan terulang lagi

Bola-bali nggo dolanan, bola-bali wes kapusan
Janji manis naliko awal pacaran
Dadi badut tak lakoni
Dadi payung wes ngalami
Kadung elos ora mikir cinta tak pasrahke gusti

Source: JagoDangdut.com

Written by: admin

Rate it

Saweranmu Semangatku!^^

Saweran untuk pengembangan website dan aplikasi Radio Gentara

0%